to dostawaliście jakieś kody ? ja w sumie wysyłałam pocztą to musiałabym chyba do nich zadzwonić albo napisać meila
Tak Jak składałam u nich papiery osobiście dostałam numerek. Każdy ma przydzielony taki. 29go na stronie internetowej pojawi się lista numerków, które zostały przyjęte na studia. I każdy ma sprawdzić dzięki niemu czy jest przyjęty czy nie.
Wiek: 20 Dołączyła: 20 Maj 2010 Posty: 11 Skąd: Wilkonice
Wysłany: 2010-07-23, 17:17
czy ktoś wie coś na temat akademika komu on przysługuje i na jakich zasadach przydzielają. Zastanawiam się czy nie złożyć podanie o akademik ale może nie ma sensu żebym go składała bo i tak go mi nie przyznają dlatego wole zorientować się do wcześniej zanim zaczne latać za papierami.
a do akademika nie trzebabyło czasami składać papierów do czerwca??
jak moja koleżanka składała powiedzieli jej że sie nie dostanie ponieważ dochód na jedną osobe nie może przekraczać 400 pare zł. nie pamietam dokładnej kwoty...
ale może przedzwoń do sekretariatu i zapytaj
może jeszcze można składać... nie wiem... nie chce Cię w błąd wprowadzać
Wiek: 20 Dołączyła: 20 Maj 2010 Posty: 11 Skąd: Wilkonice
Wysłany: 2010-07-29, 20:29
Hej !!!!
mam pytanie czy któraś z was widziała może listę z imionami i nazwiskami bo ja jednak nie mam zaufania do tych numerków. Jako że wysyłałam papiery pocztą napisałam meila do sekretariatu i podali mi niby przypisany do mnie numer i jest on na liście przyjętych ale jutro zadzwonie do instytutu potwierdzić to bo przezorny zawsze ubezpieczony:)wole być na 100% pewna
Hejka !!
Już jestem przyjęta. W nastepnym tygodniu do waszych domow powinno przyjsc pismo z decyzją rekrutacyjną także spokojnie Pani mi tak powiedziała na rekrutacji wiec potwierdzone źródło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum